Ajax-fan Stekelenburg: "Ik hoop niet dat Onana vertrekt"

5 september 2020, 09:48

Maarten Stekelenburg hoopt dat zijn concurrent Andre Onana komend seizoen voor Ajax speelt. De 37-jarige doelman schikt zich in iedere rol die hij in Amsterdam toebedeeld krijgt. "Ik hoop niet dat Andre vertrekt. Het zou heel zelfzuchtig zijn als dat wel zo zou zijn", aldus Stekelenburg.

"Ik ben niet alleen speler, maar ook supporter van Ajax", zegt Stekelenburg in het Algemeen Dagblad. "Het draait er voor mij om dat deze club presteert. En voor Ajax is het geweldig als Andre blijft, want hij heeft de laatste jaren laten zien dat hij een geweldige keeper is. Dit is mijn club. Ik wil dat Ajax al het mogelijke wint. Als het beter is voor Ajax dat ik niet speel, dan niet. En is het dat wel? Ja, dan graag zelfs. Hoe dan ook, ik denk nog absoluut niet aan stoppen en ben hier om nog een fantastische tijd mee te maken."

De ervaren sluitpost keerde deze zomer na negen jaar terug in Amsterdam. "We voelden dat het tijd was om terug te keren naar Nederland. En dan is er maar één club voor me. Als Ajax belt, is het niet moeilijk. Ik zei tegen mijn zaakwaarnemer: maak het maar rond. Binnen 24 uur was het geregeld. Als ik mijn terugkeer had kunnen uitstippelen, had ik het zo gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen