Arsenal huurt Ceballos weer, recordtransfer voor Benfica

4 september 2020, 23:45

Arsenal heeft zich ook voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Dani Ceballos (24). De middenvelder werd het afgelopen jaar al gehuurd van Real Madrid en The Gunners nemen hem nu wederom op huurbasis over van de Madrilenen.

Dat hebben beide clubs bekend gemaakt via de officiële kanalen. Trainer Zinedine Zidane had geen ruimte gemaakt in zijn plannen voor Ceballos, waardoor Arsenal opnieuw haar kans schoon zag om hem te huren. "We zijn dolblij dat Dani hier weer is en hopen op dezelfde voet van vorig seizoen door te kunnen gaan", aldus coach Mikel Arteta over zijn kersverse aanwinst. Ceballos' contract loopt nog tot 2023 door in de Spaanse hoofdstad.

Toptransfer Benfica

Edinson Cavani wordt niet de nieuwe spits van Benfica. De transfervrije spits leek hard op weg naar Portugal, maar is niet langer nodig. De club heeft namelijk Darwin Nuñez binnengehaald als aanvalsleider. De aanvaller is de duurste aankoop ooit van de Portugese club en komt voor 24 (!) miljoen euro over van het Spaanse Almería. Eerder werden ook onder andere Jan Vertonghen, Éverton en Gian-Luca Waldschmidt gepresenteerd bij het ambitieuze Benfica.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen