'Barça geeft Messi geen boete voor afwezigheid eerste week'

4 september 2020, 20:49

Lionel Messi hoeft niet te vrezen voor een straf van FC Barcelona. Ronald Koeman ziet zijn afwezigheid in de eerste trainingsweek door de vingers en hoopt de Argentijnse superster snel te verwelkomen. Messi leek lang hard op weg naar de uitgang, maar FC Barcelona hield stug vast aan de opgenomen afkoopclausule van zevenhonderd miljoen euro, die voor geïnteresseerde clubs te gortig was.

Messi ontbrak afgelopen week bij de eerste, officiële afspraak van het nieuwe seizoen. Hij weigerde een coronatest te ondergaan en bevestigde daarmee zijn wens om te vertrekken. Barça-voorzitter Josep Maria Bartomeu blokkeerde echter een transfer, waardoor Koeman komend seizoen toch over de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or kan beschikken. Volgens de ESPN is echter Koeman niet van plan zijn sterspeler te straffen voor het voorval.

Lees ook: Messi mag niet gaan en blijft bij FC Barcelona

Ook Messi hoopt zonder wrok aan het nieuwe seizoen te beginnen, maar haalde in een statement wel keihard uit naar Bartomeu. Volgens journalist Sique Rodriguez van Cadena SER is dat echter niet het begin van een publieke oorlog, omdat de voorzitter blij is met de afloop en geen nieuwe ruzie wil starten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen