Lodeweges kiest voor Veltman, Aké en Bergwijn

4 september 2020, 19:15

Bondscoach Dwight Lodeweges heeft bij zijn debuut op de bank van het Nederlands elftal geen verrassingen opgenomen in zijn opstelling tegen Polen. De coach kiest voor routine en speelt daarom met Nathan Aké als linksachter, Joël Veltman centraal achterin naast Virgil van Dijk en het inmiddels bekende bekende middenveld.

Frenkie de Jong, Marten de Roon en Georginio Wijnaldum vormen al langer het middenveld van Oranje, ook onder de inmiddels vertrokken Ronald Koeman. Hans Hateboer is bij afwezigheid van Denzel Dumfries de rechtsachter, terwijl voorin Steven Bergwijn de voorkeur krijgt boven Ryan Babel, bij wie het aan speelritme ontbeert.

Liverpool en Atalanta Bergamo zijn met twee internationals hofleverancier van de basiself, waarin geen debutanten zijn opgenomen. Perr Schuurs (Ajax), Owen Wijndal (AZ) en Mohamed Ihattaren (PSV) kunnen hun eerste minuten maken, maar beginnen dus op de bank.

Opstelling Oranje: Cillessen; Hateboer, Veltman, Van Dijk, Aké; De Roon, Wijnaldum, F. de Jong; Bergwijn, Memphis, Promes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen