VVV-Venlo geeft John (31) herkansing in de Eredivisie

4 september 2020, 19:56

VVV-Venlo heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Joshua John (31). De buitenspeler was transfervrij na zijn vertrek bij Qaysar FK en tekent na een succesvolle proefperiode een eenjarig contract in Limburg, met de optie voor nog een jaar.

Dat maken de Limburgers bekend via de officiële kanalen. "Ik vind het heel mooi dat VVV-Venlo me deze kans biedt op een terugkeer in de Eredivisie. Ik ben er dan ook op gebrand om te laten zien dat ik in het buitenland een completere speler ben geworden", aldus John op de clubsite. "Na alle buitenlandse avonturen is het daarnaast fijn om weer terug te zijn in Nederland om dichterbij familie en vrienden te zijn. Ik hoop op een mooie samenwerking met VVV-Venlo."

John speelde in het verleden voor Sparta Rotterdam en FC Twente, alvorens hij in 2013 vertrok en in het buitenland bij onder nadere Bursaspor speelde. Met zijn komst heeft Hans de Koning nog meer opties op de flanken. "Hij is een klassieke vleugelspeler die graag een mannetje passeert en daarvoor ook de actie én de snelheid in huis heeft. Daarnaast brengt Josua uiteraard de nodige ervaring mee die wij als club, zeker tijdens dit bijzondere seizoen, in onze selectie nodig achten om het verschil mee te kunnen maken in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen