Messi haalt snoeihard uit naar 'liegende' preses Bartomeu

4 september 2020, 18:14   Bijgewerkt: 4 september 2020, 18:23

Lionel Messi speelt ook komend seizoen nog bij FC Barcelona, maar de kans dat hij dat doet terwijl Josep Bartomeu nog preses is van de club, is zeer klein. Tegelijk met zijn statement waarin hij vertelt te blijven komend seizoen omdat hij simpelweg niet mag vertrekken, haalt hij namelijk snoeihard uit naar de voorzitter die hem dat mededeelde. "De club is een ramp onder leiding van Bartomeu."

Dat staat in het statement van Messi tegenover Goal.com, waarin hij bevestigt dat hij blijft. Maar dat ging niet van harte. "Ik was niet blij meer hier en wilde deze zomer vertrekken, dat heb ik Bartomeu het hele jaar verteld. Dat is mij echter op geen enkele manier toegestaan", aldus Messi. "Ik zal bij de club blijven, om geen juridische problemen te krijgen met FC Barcelona." Zijn relatie met Bartomeu is echter helemaal verziekt en gezien de uitspraken van de kleine Argentijn, lijkt de positie van de preses volstrekt onhoudbaar.

"Ik dacht helaas dat mijn tijd in Barcelona erop zat, al wilde ik altijd mijn carrière hier afmaken", aldus Messi, die belooft zich volledig in te zetten voor de club komend seizoen. "Ik zal alles geven, hoe graag ik ook had willen vertrekken in deze zomer. Ik blijf omdat ik nooit een rechtszaak tegen deze club aan wil spannen." Zijn vrouw en kinderen had hij zelfs al op de hoogte gebracht van het feit dat hij wilde gaan. 

Lees ookMessi haalt snoeihard uit naar 'liegende' preses Bartomeu

Maar met zijn relatie met Bartomeu - die 700 miljoen euro voor hem wilde hebben - komt het zeker nooit meer goed. "Hij heeft altijd gezegd dat ik aan het einde van het seizoen kon beslissen of ik wilde vertrekken of niet. Maar uiteindelijk heeft hij zich niet aan zijn woord gehouden." Ook heeft hij niet het gevoel dat er een visie is bij FC Barcelona. "Ik wilde deel uitmaken van een winnend project, maar de waarheid is dat er al heel lang geen project is bij deze club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen