Bakker en Gravenberch debuteren in de basis bij Jong Oranje

4 september 2020, 17:46

Mitchel Bakker (foto) en Ryan Gravenberch maken vrijdagavond hun debuut bij het Nederlands elftal Onder 21 jaar. Bij afwezigheid van onder andere Tahith Chong, Deyovaisio Zeefuik, Daishawn Redan, Cody Gakpo en Javairo Dilrosun is het duo door interim-bondscoach Marcel Groninger in de basis gezet op bezoek bij Wit-Rusland.

Jurriën Timber (Ajax), Sven Botman (LOSC Lille) en Ché Nunnely (Willem II), die eveneens voor het eerst bij de selectie zitten, beginnen op de bank bij Jong Oranje. AZ is hofleverancier van het basiselftal, met Dani de Wit, Teun Koopmeiners en Myron Boadu. Ajax is met debutant Gravenberch en Noa Lang met twee spelers vertegenwoordigd.

Jong Oranje kan zich geen puntverlies veroorloven bij nummer drie Wit-Rusland. Het is een veelbesproken duel, vanwege het coronavirus en de situatie in het Europese land. Uiteindelijk gaat het ook daar 'gewoon' om drie punten: de laatste zeven duels werden gewonnen door Jong Oranje, waardoor de uitgangspositie goed is. Gewonnen moet er dan ondanks alle afwezigen echter wel.

Opstelling Jong Oranje: Bijlow; Teze, Hoogma, Doekhi, Bakker; De Wit, Koopmeiners, Kadioglu, Gravenberch; Boadu en Lang

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen