'Leeds United wil Feyenoord verlossen van Summerville'

4 september 2020, 13:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Crysencio Summerville staat voor een transfer naar de Premier League. Het gepromoveerde Leeds United wil de achttienjarige aanvaller overnemen van Feyenoord. De Engelse club hoopt nog dit weekend een akkoord met Feyenoord te bereiken, schrijft het Algemeen Dagblad.

Feyenoord staat niet onwelwillend tegenover een vertrek van Summerville. De aanvaller werd onlangs teruggezet naar het beloftenteam omdat hij zijn contract in Rotterdam weigerde te verlengen. Als Feyenoord nog iets wil verdienen aan de behendige buitenspeler, dan moet hij deze zomer of de komende winter worden verkocht.

Summerville besloot een aanbieding van Feyenoord naast zich neer te leggen omdat hij te weinig perspectief proefde. Over interesse heeft de jonge aanvaller niet te klagen. Wolverhampton Wanderers was al eens concreet voor Summerville en volgens Voetbal International volgden ook RSC Anderlecht, Rangers en Red Bull Salzburg de jeugdinternational.

Feyenoord en Leeds United moeten nog wel overeenstemming bereikt over de transfervoorwaarden. De verkoop van Summerville gaat de Rotterdammers, naar verluidt, zo'n anderhalf miljoen euro opleveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen