Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Milik verwacht heel zware wedstrijd tegen Nederlands elftal

Milik verwacht heel zware wedstrijd tegen Nederlands elftal

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 september 2020 – Arek Milik is voor even terug in de Johan Cruijff ArenA. Met de nationale ploeg van Polen neemt de 26-jarige spits het vrijdagavond in het kader van de Nations League op tegen het Nederlands elftal. "Ik heb veel mooie herinneringen in dit stadion. Veel doelpunten, mooie momenten. Veel gewonnen. Ik ben blij dat ik hier na vier jaar weer terug ben", aldus de Ajacied tegenover de NOS.

Polen is de underdog tegen Oranje, realiseert Milik zich. "We spelen tegen een van de beste teams ter wereld op dit moment. Nederland is op dit moment heel goed in vorm. We verwachten een heel zware wedstrijd. We moeten er klaar voor zijn", aldus de Pool. De Polen treden in de ArenA aan zonder Robert Lewandowski, die rust krijgt van de bondscoach.

Milik ruilde Ajax in 2016 in voor Napoli en staat op het punt weer van club te ruilen. De Poolse spits lijkt naar AS Roma te verkassen. Zou hij een terugkeer bij Ajax zien zitten? "Dat weet ik niet. Ik moet aan mijn toekomst denken. Ik moet een belangrijke beslissing nemen. We zullen zien", houdt hij zich op de vlakte.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd