Havertz verlaat Duits trainingskamp en is op weg naar Chelsea

4 september 2020, 11:54   Bijgewerkt: 4 september 2020, 12:25

Het gaat niet lang meer duren voordat Kai Havertz wordt gepresenteerd bij Chelsea. De 21-jarige middenvelder heeft het trainingskamp van Duitsland verlaten om zijn transfer af te ronden. Dat heeft zijn club Bayer Leverkusen bevestigd. Binnen 24 uur is de deal helemaal rond, zo klinkt het in Duitsland.

De overgang van Havertz naar Chelsea hangt al een tijdje in de lucht. De Duitser zou zondag medisch zijn gekeurd door de Londense club, al heeft Havertz volgens de goed ingevoerde journalist David Ornstein zijn medische keuring nog niet achter de rug. Donderdag kwam Havertz niet in actie bij Duitsland tegen Spanje (1-1). Naar verluidt maakte bondscoach Joachim Löw geen gebruik van de middenvelder vanwege het risico op een blessure.

Havertz zal voor een transfersom van zeventig miljoen euro plus bonussen de overstap van Bayer Leverkusen naar Chelsea maken. Hij wordt na Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell en Thiago Silva de vijfde grote zomeraanwinst van The Blues. Chelsea legde ook Malang Sarr vast, maar de Fransman wordt komend seizoen in principe verhuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen