Leicester neemt vleugelverdediger Castagne over van Atalanta

3 september 2020, 19:27

De eerste zomeraanwinst van Leicester City is een feit. The Foxes nemen Timothy Castagne over van Atalanta, zo maken zij donderdagavond via de officiële kanalen bekend. De 24-jarige Castagne kan zowel als linker- of rechtervleugelverdediger uit de voeten.

Voor beide posities kan Leicester City wel een versterking gebruiken. Ben Chilwell maakte onlangs de overstap naar Chelsea, waardoor een nieuwe linksback een must is voor trainer Brendan Rodgers. Een nieuwe rechtsachter is ook welkom, daar Ricardo Perreira vanwege een zware blessure voorlopig nog niet inzetbaar is.

Het is dus goed mogelijk dat Leicester City nog een linksback gaat aantrekken. Castagne kan als rechtspoot immers prima op de rechterflank uit de voeten. Nicolás Tagliafico is een van de spelers die in verband wordt gebracht met een overgang naar de Engelse club. Robin Gosens zou Castagne ook zomer kunnen volgen naar Leicester.

Bij Leicester City komt Castagne twee landgenoten tegen: Youri Tielemans en Dennis Praet. De vleugelverdediger speelde in totaal drie jaar voor Atalanta.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen