Chong en Gakpo reizen niet met Jong Oranje naar Wit-Rusland

3 september 2020, 16:19

Ook Tahith Chong en Cody Gakpo (foto) slaan de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje in en tegen Wit-Rusland over. Chong wordt niet afgestaan door Werder Bremen, wat Hertha BSC ook al niet deed met Deyovaisio Zeefuik, Daishawn Redan en Javairo Dilrosun. Gakpo heeft het trainingskamp van Jong Oranje moeten verlaten, omdat de PSV'er behandeld moet worden aan zijn verstandskies.

Werder en Hertha laten hun Nederlandse jeugdinternationals niet afreizen naar Wit-Rusland vanwege de extra strenge quarantaineregels die gelden in de regio's waar de Duitse clubs vandaan komen. De andere spelers van Jong Oranje hebben niet met dergelijke regels te maken en reizen zodoende wel af naar Wit-Rusland, waar morgen (vrijdag) het EK-kwalificatieduel gespeeld wordt.

Chong, Zeefuik, Redan en Dilrosun sluiten zaterdag weer aan bij de selectie en zijn inzetbaar voor het treffen op dinsdag in Almere tegen Noorwegen, dat ook in het teken staat van de EK-kwalificatie. Afhankelijk van herstel, meldt Gakpo zich ook voor dat duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen