Ook vader Jorge voedt geruchten dat Messi bij FC Barcelona blijft

3 september 2020, 15:09   Bijgewerkt: 3 september 2020, 15:46

Ineens is het toch weer zeer aannemelijk dat Lionel Messi FC Barcelona trouw blijft. Vader en zaakwaarnemer Jorge Messi (links op foto) heeft eerdere berichten uit Argentinië bevestigd. Senior en junior zijn momenteel bij elkaar om de laatste ontwikkelingen te bespreken.

Jorge werd door een verslaggever van Deportes Cuartro gevraagd of er een kans bestaat dat zijn zoon bij Barcelona blijft. "Ja", antwoordde hij. Argentijnse media schatten de kans al op negentig procent. Media die het huis van Lionel Messi in de gaten houden, hebben gezien dat Jorge gearriveerd is om te praten over de recente gebeurtenissen.

Lees meer: 'Messi blijft voor 90% zeker komend seizoen toch bij Barcelona'

Gisteren (woensdag) zat Jorge om tafel met Barça-voorzitter Josep Maria Bartomeu. In aanloop naar die bespreking gaf hij nog aan dat voor zijn zoon moeilijk was om bij Barcelona te blijven. Echter blijkt een vertrek niet zo eenvoudig te zijn. Clubs kunnen de torenhoge transferclausule van 700 miljoen euro niet betalen. Een nieuwe club kan ook in de problemen raken als Messi transfervrij komt, maar later blijkt dat hij contractbreuk pleegt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen