Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hertha BSC-trio ontbreekt bij Jong Oranje in Wit-Rusland

Hertha BSC-trio ontbreekt bij Jong Oranje in Wit-Rusland

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 september 2020 – Jong Oranje zal het tegen Wit-Rusland moeten stellen zonder Hertha BSC-spelers Javairô Dilrosun (foto), Deyovaisio Zeefuik en Daishawn Redan. De Bundesliga-club is niet van plan om haar talenten naar het onrustige Wit-Rusland af te laten reizen. Anders dan in Nederland zouden zij bij terugkomst wel in quarantaine moeten in Berlijn.

Dat schrijven het Algemeen Dagblad en het ANP althans. Bruno Labbadia wil de voor Jong Oranje geselecteerde spelers graag zaterdags laten spelen in een oefenwedstrijd van Hamburger SV, waarna ze alsnog aansluiten bij Jong Oranje. Zodoende komen ze dinsdagavond mogelijk nog wel in actie tegen Noorwegen. 

Als ze uit Wit-Rusland komen, moeten ze vijf dagen in quarantaine in Berlijn. In Nederland hebben de spelers dispensatie gekregen en hoeven niet aan de quarantaineplicht te voldoen, ondanks dat ze uit Wit-Rusland komen. Zeer vermoedelijk zal ook Tahith Chong ontbreken, omdat Werder Bremen hem ook niet wil laten afreizen naar Wit-Rusland. Daarover is door de KNVB echter nog niets gecommuniceerd. 

Lees ookJong Oranje krijgt dispensatie, onduidelijkheid over Chong

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd