Blije Van de Beek: "Ik ben klaar voor de nieuwe stap"

2 september 2020, 18:51

Na vijf jaar onderdeel uitgemaakt te hebben van Ajax 1, mag Donny van de Beek zich sinds woensdagavond speler van Manchester United noemen. Die club is een transfersom overeengekomen met Ajax en heeft de international voor vijf jaar gecontracteerd. Hij staat te popelen om bij zijn nieuwe club te gaan spelen.

"Ik kan niet uitgelezen hoe waanzinnig het is om de kans te krijgen bij een club met zo'n geweldige historie", vertelt Van de Beek op de clubwebsite. "Ik wil iedereen bij Ajax bedanken. Ik ben bij die club opgegroeid en zal altijd een speciale band met de club houden. Ik ben nu klaar voor de volgende stap in mijn carrière en wil spelen op het hoogste niveau. Er is geen club met een hogere standaard dan Manchester United. Ik heb van iedereen gehoord hoe geweldig de sfeer op Old Trafford is en kijk er naar uit dat de fans weer naar het stadion mogen komen."

Bij Manchester United zal Van de Beek gaan samenspelen én moeten concurreren met onder meer Bruno Fernandes en Paul Pogba. "Deze ploeg heeft enkele van de beste middenvelders van de wereld. Daar kan ik van leren en ik kan ook mijn eigen kwaliteiten daarbij gaan voegen. Ik kan niet wachten om onderdeel van de ploeg uit te mogen maken. De weg die de club is ingeslagen maakt me zeer enthousiast."

Van de Beek meldt zich na de aanstaande interlands met Oranje in Manchester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen