Max kiest voor PSV: "Ik wil nu voor de prijzen gaan spelen"

2 september 2020, 17:05

PSV heeft met Philipp Max een grote naam weten te strikken voor de linksbackpositie. De verdediger wordt gekocht van FC Augsburg en stond naar verluidt ook in de belangstelling van veel andere clubs. Bij zijn presentatie zei de Duitser woensdag dat technisch manager John de Jong een grote rol heeft gespeeld in de deal.

De 26-jarige verdediger gewoon van veel interesse, maar heeft vol overtuiging voor PSV gekozen. "Een gesprek met John was doorslaggevend om me in PSV te verdiepen en deze transfer te willen maken", sprak Max volgens het Eindhovens Dagblad. "Een aantal dingen kwam voor mij bij elkaar. Ik heb in Augsburg meerdere malen geknokt om in de Bundesliga te blijven en wil nu voor de prijzen gaan spelen. PSV is een club waar grote spelers actief waren en heeft in het verleden veel gewonnen. Ik zie het absoluut als een stap vooruit." Opmerkelijk is dat de linksback vorig seizoen liefst acht keer scoorde in de Bundesliga.

Max heeft jarenlang voetbal in de Bundesliga in de benen. Van hem wordt dan ook verwacht dat hij leiding gaat geven aan het team van Roger Schmidt. "Daar hebben we het in de gesprekken ook over gehad. In Augsburg was ik ook een van de meer ervaren spelers en heb ik zeker geprobeerd mijn steentje bij te dragen aan het groepsproces. Dingen overbrengen aan jonge talenten vind ik belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen