Kishna: "Ik heb dagen huilend op de bank gezeten"

2 september 2020, 13:07

Ricardo Kishna hoopt ooit weer in de Champions League spelen. Eerst wil de 25-jarige aanvaller weer de oude worden bij ADO Den Haag, waar hij drie jaar geleden zijn derde zware knieblessure opliep. "Ik heb dagen huilend op de bank gezeten, omdat ik dacht: dit is het. Ik kap ermee, ben er klaar mee", zegt Kishna.

In de Hofstad krijgt Kishna opnieuw de kans zijn carrière te redden. Deze week tekende hij een zogenaamd prestatiecontract. "Ik heb me de vraag zeker vaak gesteld of ik dit nog wel wilde. En wat nou als het nog een keer gebeurt? Of als je je niveau niet meer haalt?", zegt Kishna tegen De Telegraaf. "Maar ik moet het van de positieve kant zien en er alles aan doen om het risico zo klein mogelijk te maken. Ik heb nu de medische keuring gehad en die is goed, dus dan moet je er gewoon voor gaan. Mocht het niet goed gaan, dan wil ik van mezelf kunnen zeggen dat het niet aan mij heeft gelegen."

Lees ook: ADO Den Haag geeft Kishna (25) een kans op revanche

De carrière van Kishna verloopt bepaald niet volgens verwachting. "Ik brak bij Ajax heel snel door en heb nooit het gevoel gehad dat ik daar heb laten zien wat ik écht kon", vertelt hij. "Ook mijn transfer naar het buitenland (Lazio Roma, red.) kwam snel. Het eerste jaar ging goed, maar ik kreeg toch weer blessures. Natuurlijk denk je dan: stel dat ik nooit geblesseerd was geraakt, waar had ik dan nu gestaan? Maar toch geloof ik erin dat alles gebeurt met een reden. Ik heb Serie A gespeeld, Champions League. Dat zijn dingen die ik koester en waar ik misschien ook de hoop vandaan haal. Misschien kom je daar wel weer, ga ervoor. Ik weet dat die kans kleiner is geworden door mijn blessureverleden, maar ik denk dat je nooit moet opgeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen