Jorge Messi geland in Barcelona: "Moeilijk voor Leo om te blijven"

2 september 2020, 12:35

Jorge Messi is woensdagochtend gearriveerd in Barcelona om de toekomst cq. het transfervrije vertrek van zijn zoon te bespreken. Op weg naar een afspraak met FC Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu, sprak de vader en zaakwaarnemer heel kort met de pers.

Vanochtend landde Messi senior op het internationale vliegveld El Prat. Buiten de aankomsthal had de pers zich verzameld. "Ik weet niets, jongens", was het enige wat de Argentijn kwijt wilde. Later scoorde El Chiringuito TV toch een meer betekenisvolle quote: "Het is moeilijk voor Leo om te blijven". Jorge Messi liet ook weten niet met Pep Guardiola gesproken te hebben.

Lees ook: Miljoenenboete Messi dreigt als hij weer training mist

Het bezoek aan Barcelona staat in het teken van de ontmoeting met Bartomeu. Jorge Messi onderhandelt in die meeting over een zo vriendelijk mogelijk transfervrij vertrek van zijn zoon. Het enige wat Barça wil, is dat Messi blijft. De Catalanen hebben ook geen enkele interesse in een transfersom voor de kleine Argentijn.Volgens Mundo Deportivo wil Bartomeu zelfs praten over contractverlenging.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen