'PSV gaat bij inkomende transfers doorselecteren in selectie'

2 september 2020, 08:46   Bijgewerkt: 2 september 2020, 13:19

PSV aast deze transferzomer nog op een middenvelder en centrale verdediger. De komst van linksback Philipp Max wordt zeer spoedig wereldkundig gemaakt. Met al die versterkingen die in het vat zitten, gaat trainer Roger Schmidt ook doorselecteren in Eindhoven. Meerdere spelers komen in aanmerking voor een vertrek uit het Philips Stadion. Schmidt moet werken met een selectie van 22 à 23 spelers.

In een beschouwing zet het Eindhovens Dagblad een aantal mogelijke vertrekkers op een rijtje. Dat Jeroen Zoet daarin voorkomt, mag geen verrassing heten. Technisch manager John de Jong sprak al uit dat de doelman openstaat voor een buitenlands avontuur. Jorrit Hendrix mag voor een paar miljoen vertrekken, maar volgens het ED willen clubs die informeren alleen maar huren. Gezien zijn nog eenjarige contract is dat onbespreekbaar voor PSV.

De situatie van Ritsu Doan is niet al te rooskleurig. De Japanner dreigt de concurrentiestrijd verliezen. Een jaar geleden betaalde PSV nog 7,5 miljoen euro voor de Japanner. Het is ook afwachten wat het perspectief van Timo Baumgartl is. Jeugdspeler Jordan Teze ontwikkelt zich goed en PSV zoekt dus nog naar de komst van een extra verdediger.

In de voorste linie oppert de krant Bruma, Maxi Romero en Joël Piroe als mogelijke vertrekkers. Bruma wil na zijn mislukte seizoen nog minstens een jaar voor zijn kans gaan. Vanwege een pijntje is Romero niet goed begonnen aan zijn tweede periode in Eindhoven. Piroe voelt er weinig voor om nog eens verhuurd te worden. Over belangstelling heeft hij niet te klagen, maar de spits ziet kansen op speeltijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen