'Crotone verlost Ajax weer tijdelijk van Magallán'

1 september 2020, 19:14   Bijgewerkt: 1 september 2020, 19:22

Ajax is komend seizoen zeer vermoedelijk opnieuw verlost van Lisandro Magallán (26). De centrale verdediger wordt namelijk verhuurd aan het Italiaanse Crotone. De naar de Serie A gepromoveerde club heeft in de aanstaande deal bovendien een optie tot koop bedongen van liefst zo'n negen miljoen euro. Hij kwam destijds voor 9,5 miljoen euro over Amsterdam. 

Dat schrijft de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano althans. De verwachting is dan ook dat de overgang snel gecommuniceerd wordt door beide clubs. De Argentijn staat nog tot en met 2023 onder contract in de hoofdstad van Nederland, maar sportief perspectief heeft hij vrijwel niet. Afgelopen week maakte hij nog wel speelminuten in het oefenduel met Union Berlin, maar was vooral om hem in de picture te zetten voor de verhuur. Crotone gaat hem huren met optie tot koop, al lijkt die met het hoge bedrag van negen miljoen niet realistisch om te lichten voor de gepromoveerde club.

Ajax nam de Argentijnse centrumverdediger ongeveer anderhalf jaar geleden voor negen miljoen euro over van Boca Juniors. De verdediger overtuigde niet in zijn eerste maanden in Amsterdamse dienst en werd vervolgens tijdelijk van de hand gedaan. Alavés had de optie om Magallán definitief in te lijven, maar lichtte die optie na achttien officiële duels niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen