Arsenal haalt met Gabriel gewilde extra verdediger

1 september 2020, 17:20   Bijgewerkt: 1 september 2020, 18:51

Arsenal heeft in navolging van Willian de volgende grote zomeraanwinst binnen. De Braziliaanse verdediger Gabriel Magalhães (22) komt dinsdag over van OSC Lille, voor een bedrag van zo'n dertig miljoen euro. Met deze aanwinst krijgen The Gunners de broodnodige verdedigende impuls en worden onder andere Napoli en Everton afgetroefd, die ook belangstelling hadden.

Dat heeft Arsenal bekend gemaakt via de officiële kanalen. Mede door veel blessureleed gaf Mikel Arteta eerder al te kennen graag een verdediger aan zijn selectie toe te willen voegen, dat is met de komst van Gabriel gebeurd. Hij is na David Luiz, Gabriel Martinelli en Willian de vierde Braziliaan in de selectie van Arsenal. 

De Franse club had al rekening gehouden met een vertrek: Sven Botman werd bij Ajax al als diens opvolger gepresenteerd. Hij kende afgelopen weekend een uitstekende start, want werd door L'Équipe direct opgenomen in het elftal van de week. Eerder al maakte OSC Lille deze transferperiode haar naam als handelshuis waar met de recordtransfer die Victor Osimhen naar Napoli maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen