Sow-soap ten einde: aanvaller keert terug in selectie RKC

Sow-soap ten einde: aanvaller keert terug in selectie RKC

1 september 2020 – De soap rondom Sylla Sow lijkt definitief ten einde. De aanvaller verloor eerder een arbitragezaak waarin hij een vertrek wilde forceren en heeft met RKC Waalwijk afgesproken dat hij per heden weer aansluit bij de A-selectie. Daarom stond hij dinsdag voor het eerst op het trainingsveld van de Eredivisie-club. Mogelijk komt hij vrijdag alweer in actie.Dat schrijft het Brabants Dagblad. De aanvaller had zijn zinnen gezet op een transfer en spande onlangs een arbitragezaak aan tegen de club, die hij uiteindelijk verloor. De aanvaller van de Waalwijkers dacht een optie in zijn contract te kunnen aanvechten, maar de arbitragecommissie vond die passage in de verbintenis gewoon rechtsgeldig, waardoor hij moest blijven.

Ook een verzoek om contractontbinding werd afgewezen in Zeist. De buitenspeler wil(de) voor 250.000 euro naar KAS Eupen en trainde tot vandaag (dinsdag) al de gehele voorbereiding niet mee bij de Brabanders. Desondanks mag hij per heden weer aansluiten bij de selectie van Fred Grim, waarin hij afgelopen seizoen een vaste waarde was.

Daarom hoopt Grim hem aanstaande vrijdag al speeltijd te geven in de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen, zodat hij ritme op kan doen richting de start van de Eredivisie. Sow is fit genoeg om aan te sluiten bij de trainingsessies, waardoor speeltijd in het oefenduel niet onmogelijk is. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 28 oktober 2020

  2. dinsdag 27 oktober 2020