Heracles Almelo 'haalt' Agca, Verdonk op weg naar Alavés

1 september 2020, 15:45   Bijgewerkt: 1 september 2020, 15:51

Heracles Almelo heeft Rohat Agca toegevoegd aan de eerste selectie. De middenvelder komt uit de jeugdopleiding, die gedeeld wordt met FC Twente. De geboren Almeloër kiest echter voor Heracles, waar hij een tweejarig contract tekent, met de optie voor nog een extra seizoen.

Dat maakt Heracles Almelo bekend. "Bij een eerste elftal aansluiten, dat is waar je het voor doet als je speelt in de Academie. Het is mooi om nu die stap te maken", aldus Agca. "Ik train hier al een tijdje mee en ben goed opgevangen. Het verhaal van de club past bovendien goed. Nu wil ik doorgroeien, leren en sterker worden als speler." Spelers die uit de gezamenlijke jeugdopleiding komen, moeten een keuze maken tussen Heracles Almelo en FC Twente. 

Lees ookFC Twente en Heracles intensiveren gezamenlijke jeugdopleiding

Verdonk op weg naar Spanje

Een andere voormalig FC Twente-speler, Calvin Verdonk, is ook op weg naar een nieuwe club. De 23-jarige linksachter staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs. Volgens Voetbal International hebben onder andere Arsenal Tula, FC Basel, Benevento, Panathinaikos en Rode Ster Belgrado interesse in de transfervrije speler, maar heeft Alavés momenteel de beste papieren. Eerder toonden ook clubs uit de Eredivisie belangstelling voor de diensten van Verdonk, maar die lijken er dus naast te grijpen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen