'Overmars belooft Suarez dat Ajax met aanbieding komt'

1 september 2020, 13:52

Marc Overmars achtte de kans op de komst van Luis Suarez minimaal, maar de directeur voetbalzaken van Ajax gaat er wel alles aan doen de Uruguayaan naar Amsterdam te lokken. Overmars heeft Suarez beloofd deze een aanbieding te doen. Dat claimt Diario Sport.

Het bericht is opmerkelijk en twijfelachtig, omdat dezelfde Catalaanse sportkrant vorige week nog beweerde dat Suarez zeker niet terugkeert naar Ajax. Het medium bombardeert Ajax nu - samen met Juventus -  tot belangrijkste gegadigde voor de handtekening van Suarez. De Amsterdammers zouden een terugkeer van El Pistolero kunnen bekostigen zodra Donny van de Beek vertrokken is naar Manchester United. Mogelijk dat daarnaast Sergino Dest nog een fraaie transfersom oplevert.

Volgens Sport heeft Overmars Suarez gevraagd te wachten zodat hij een financieel voorstel kan voorbereiden om de aanvaller te verleiden tot een rentree in de Johan ArenA. Dat moet dan gebeuren met een salaris dat het loon in Camp Nou evenaart. De Amsterdammers zijn wel afhankelijk van hoe Suarez en FC Barcelona uit elkaar gaan. Als Barça hem transfervrij laat gaan, denk Ajax hem met het salarisvoorstel alsnog te kunnen verleiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen