Immers: "Wie weet verzinnen ze een andere carnavalskraker"

1 september 2020, 12:24

Als speler van ADO Den Haag en Feyenoord kwam Lex Immers (op archiefbeeld) al graag naar Breda. Gisteren (maandag) tekende hij voor twee seizoenen bij NAC. De feestelijke sfeer bij zijn nieuwe club is hem altijd bijgebleven. "Achter beide doelen wordt gezongen, dat zie je nergens. Er wordt bier gedronken, het is gezellig", zegt de 34-jarige middenvelder.

"Ik link het aan carnaval. Het is niet alleen de wedstrijd, ook de weg naar het stadion toe. Dat doet Engels aan", vertelt Immers in BN/DeStem. "Dat de NAC-supporters het carnavalsnummer 'Joost is anders geaard' speciaal voor mij zongen, heb ik nooit als vervelend ervaren. Welnee, ik moest er juist om lachen. Daar heb ik genoeg zelfspot voor. Wie weet verzinnen ze straks een andere carnavalskraker."

Immers gaat in het interview ook in op zijn imago. "Mensen denken soms dat ik doorgedraaid en helemaal gek ben. Iedereen is jong geweest en nu ik tien jaar verder ben, zie ik ook dat ik dingen anders had moeten doen. Wie mij echt leert kennen, zegt vaak: 'We hadden eigenlijk verwacht dat je een ander persoon zou zijn. Je bent niet gek, maar netjes, een topgozer en sociaal.' Als je iets roept, krijg je in Nederland meteen een stempel waar je nooit meer vanaf komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen