De Vrij: "Ik ga er niet van uit dat ik nu speel, maar hoop het wel"

1 september 2020, 09:24

Stefan de Vrij mag zich eindelijk verheugen op een basisplaats bij het Nederlands elftal. Omdat Matthijs de Ligt herstelt van een schouderoperatie, lonkt voor de oud-Feyenoorder eindelijk speeltijd. Bijna twee jaar geleden speelde De Vrij zijn laatst interland en dat is een lange periode voor iemand die dit seizoen werd uitgeroepen tot de beste speler van de Serie A.

"Ik kom altijd met het idee hier dat je nodig kan zijn. Natuurlijk heb ik de laatste jaren minder gespeeld en is de kans nu groter. Maar je moet altijd klaar zijn om te spelen", zegt De Vrij tegen de NOS. "Ik ga er niet van uit dat ik nu speel, maar hoop het wel. Ik denk niet: nieuwe bondscoach, nieuwe kansen. Ik doe altijd mijn best en probeer elke dag het maximale eruit te halen. Ik probeer er zo voor te zorgen dat de bondscoach voor mij kiest."

Na de verloren Europa League-finale met Internazionale genoot De Vrij van een paar vrije dagen. Die bracht hij deels door met De Ligt. "Ja, we waren bij elkaar in de buurt en hebben toen afgesproken. Het gaat goed met hem. Hij moet even revalideren nu."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen