NAC haakt af voor De Rooij: "Verder onderhandelen geen zin"

1 september 2020, 08:21

NAC Breda haakt voorlopig af voor Kaj de Rooij. De Bredanaars nemen de negentienjarige linksbuiten graag over FC Eindhoven, maar zij vinden dat hun provinciegenoot een onrealistische transfersom vraagt. Eindhoven hanteert een vraagprijs van 700.000 euro. De prijsindicatie lag eerst een stuk lager, met 400.000 euro als ondergrens. Ook wil Eindhoven een doorverkooppercentage van 25 procent.

Dat meldt BN/DeStem. "Ik ben verbaasd. Bedragen noem ik niet, dat vind ik niet netjes. Wel kan ik zeggen dat de huidige vraagprijs van Eindhoven een reactie is op het bod van NAC (naar verluidt 200.00 euro, red.)", zegt NAC-directeur Mattijs Manders tegen de regionale krant. "Wij zijn best bereid om over allerlei voorwaarden te praten. Ook over een doorverkooppercentage, maar vraag en aanbod liggen nu zo ver uit elkaar dat het geen zin heeft om verder te onderhandelen. Heel jammer, want we willen Kaj graag aan onze selectie toevoegen."

FC Eindhoven bevestigt tegenover het Eindhovens Dagblad dat de partijen 'heel ver' uit elkaar liggen. "We gaan De Rooij niet weggeven", aldus technisch manager Marc Scheepers. "Sommige clubs denken hier een talent voor een appel en een ei op te kunnen halen, maar zo is het niet. FC Eindhoven is geen doorgeefluik. We horen dat verschillende clubs interesse hebben in De Rooij en gaan gewoon wachten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen