Koster waakt voor Luxemburgers: "Blijft gevaarlijk"

31 augustus 2020, 22:41   Bijgewerkt: 31 augustus 2020, 23:01

Adrie Koster is op z'n hoede voor FC Progrès Niedercorn. Willem II werd vandaag (maandag) in de tweede voorronde van de Europa League aan de Luxemburgse club gekoppeld. De Tilburgers waken voor scenario's à la FC Utrecht in 2013 tegen FC Differdange. "Dat is een goed voorbeeld waarom je niet te licht moet denken over dit soort wedstrijden", aldus Koster.

"Ook al is de tegenstander niet zo bekend, toch blijft het gevaarlijk", zegt Koster tegen De Telegraaf. Willem II speelt op 17 september in Luxemburg. "Omdat het maar over één wedstrijd gaat, zullen we extra op onze hoede moeten zijn. Je moet er direct staan. (...) Het is natuurlijk ontzettend jammer, dat we deze wedstrijden zonder onze supporters moeten spelen. Heel sneu voor de mensen, nu Willem II na zo'n lange tijd weer eens Europees speelt. Het zou mooi zijn als we ver komen en zo de mensen alsnog Europees voetbal kunnen geven, maar dan kijk ik wel erg ver vooruit. Eerst moeten we ons volledig focussen op FC Progrès Niedercorn."

Captain Jordens Peters vult zijn trainer aan. "Als Nederlands voetbal mogen we ook wel wat nederiger zijn als het over andere competities gaat. Er zijn veel goede voetballers in de wereld en iedere ploeg, ook die met beperkte budgetten, kan wel een aardig team op de been brengen. Zeker als het over één wedstrijd gaat kan de geluksfactor een belangrijke rol spelen. Daarom moeten we zeker niet te lichtzinnig denken over deze tegenstander. Dat zullen we ook absoluut benadrukken in de voorbereiding op deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen