Officieel: PSV'er Rigo verkast op huurbasis naar ADO Den Haag

Officieel: PSV'er Rigo verkast op huurbasis naar ADO Den Haag

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 augustus 2020 – PSV stalt Dante Rigo komend seizoen bij ADO Den Haag. De huurtransfer is vandaag (maandag) afgerond door beide clubs. De 21-jarige middenvelder speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Sparta Rotterdam, waar hij al samenwerkte met huidig ADO-trainer Aleksandar Rankovic.

Terug in Eindhoven moest Rigo concluderen dat zijn perspectief weinig was veranderd. Een verhuur aan ADO biedt deze keer uitkomst aan de Belg. De Hagenaars zijn blij met de komst van Rigo. "Dante is een middenvelder die multifunctioneel is en vorig jaar bij Sparta heeft laten zien dat hij voetballend een meerwaarde kan zijn voor iedere Eredivisie-club. Dante is een technische speler met een fijne traptechniek."

Leees ook: ADO Den Haag geeft Kishna (25) een kans op revanche

Rigo: "Ik ben blij met mijn overstap naar ADO Den Haag, dat van oudsher een echte volksclub is. Ik ben een middenvelder die graag aan de bal is, de opbouw verzorgt en het spel maakt. Ik probeer me ook te onderscheiden met mijn tactisch inzicht en mijn traptechniek, ook bij spelhervattingen. Het is fijn dat ik de trainer al goed ken van mijn Sparta-tijd. Hij is iemand die hard werkt, hard traint, veel verstand van voetbal heeft en een bepaalde speelwijze nastreeft. We weten al goed wat we aan elkaar hebben."

gerelateerd