Van de Beek gekeurd door United, Dumfries bij Oranje

31 augustus 2020, 17:45   Bijgewerkt: 31 augustus 2020, 17:54

De seinen voor de transfer van Donny van de Beek naar Manchester United staan bijna allemaal op groen. De 23-jarige Ajacied ontbreekt op de training van het Nederlands elftal vanwege de medische keuring bij United. In Engeland ligt voor hem een vijfjarig contract klaar.

De NOS meldt dat Van de Beek het trainingskamp van Oranje tijdelijk heeft verlaten. Eerder op de dag liet de middenvelder zijn gezicht nog wel zien in Zeist. Volgens FOX Sports sluit hij vanavond weer aan. De Telegraaf voegt eraan toe dat Van de Beek binnen afzienbare tijd een vijfjarig contract op Old Trafford te tekent. De ochtendkrant meldde gisteren (zondag) al dat de miljoenentransfer bijna rond is. Ajax en Manchester United hebben inmiddels de benodigde papieren getekend. De Amsterdammers vangen maximaal 45 miljoen euro voor Van de Beek. 

Dumfries present

Alle andere opgeroepen internationals meldden zich wel op het trainingsveld. Denzel Dumfries is er ook bij. De PSV'er was onzeker vanwege privé-omstandigheden. Om die reden werd Kenny Tete nog toegevoegd aan de selectie van interim bondscoach Dwight Lodeweges.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen