Feyenoord mag duizenden fans toelaten, Bijlow toch naar JO

31 augustus 2020, 17:30

Feyenoord mag in de eerste drie thuiswedstrijden bijna 13.000 supporters toelaten in De Kuip. Dat heeft de gemeente Rotterdam aan de club laten weten. Het betekent dat ruim een derde deel van de seizoenskaarthouders aanwezig kan zijn. Over de verdeling van de kaarten treedt Feyenoord woensdag naar buiten.

Tijdens de oefenwedstrijden in de voorbereiding mocht een lager aantal fans oefenduels bezoeken van Feyenoord. Omdat dit goed verlopen is, staat de gemeente toe Feyenoord duizenden fans te verwelkomen in het eigen stadion. De eerste drie thuiswedstrijden speelt Feyenoord tegen FC Twente (20 september), ADO Den Haag (27 september) en Sparta Rotterdam (18 oktober).

Bijlow toch naar Jong Oranje

Feyenoord-keeper Justin Bijlow heeft zich toch gemeld bij Jong Oranje, meldt RTV Rijnmond. De Rotterdammers wilden hem eerst niet afstaan. Jong Oranje speelt komende maand in en tegen Wit-Rusland een EK-kwalificatiewedstrijd. Feyenoord maakt zich zorgen over de politieke- en coronasituatie in dat land. Als Feyenoord Bijlow niet liet gaan, liep de keeper het risico geschorst te worden. Voor Lutsharel Geertruida gold hetzelfde, maar hij werd niet opgeroepen.

Lees meer: Feyenoord geïrriteerd: KNVB dreigt met schorsing voor duo

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen