Sparta Rotterdam legt sterkhouder Vriends (29) langer vast

31 augustus 2020, 14:12

Sparta Rotterdam heeft het contract van sterkhouder Bart Vriends maandag opengebroken en verlengd. De centrale verdediger is een vaste kracht onder trainer Henk Fraser en om een transfervrij vertrek te voorkomen, is de verbintenis opengebroken en tot en met 2022 vastgelegd.

Dat maakt Sparta Rotterdam bekend via de officiële kanalen. "Bart Vriends is in de laatste twee jaar een betrouwbare verdediger voor ons gebleken. We zijn blij dat we in zo'n vroeg stadium al zekerheid hebben over zijn aflopende contract", aldus technisch directeur Henk van Stee. "Hij speelt hier al jaren en wij merken dat hij een sterk Sparta-gevoel gekregen heeft. Zijn honger om hier iets moois neer te zetten is sterk aanwezig en we kijken uit naar de komende twee seizoenen."

Vriends (29) kwam in 2022 over van Go Ahead Eegles en speelde sindsdien 93 officiële duels voor de Kasteelheren, waarin hij zesmaal scoorde. Afgelopen seizoen was hij tevens de speler met de meeste minuten namens Sparta. Eerder stond Vriends ook nog onder contract bij FC Utrecht, maar brak in de Domstad niet door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen