'PSV akkoord over Max, acht miljoen euro richtprijs'

31 augustus 2020, 13:48

PSV is zéér dicht bij de komst van linksachter Philipp Max (26). De Eindhovenaren hebben inmiddels een akkoord bereikt met FC Augsburg voor een basisbedrag van zo'n acht miljoen euro, nadat zijn vraagprijs een tijd geleden nog was bepaald op zo'n twintig miljoen euro. De medische keuring zou vandaag (maandag) al zijn gepland door de Eindhovenaren.

Dat schrijven onder andere De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. Het bedrag van twintig miljoen euro werd genoemd toen onder andere FC Barcelona en Liverpool interesse zouden hebben, toen PSV contact opnam, wilde de Duitse werkgever nog zo'n tien miljoen euro hebben. John de Jong heeft het basisbedrag naar maximaal acht miljoen euro beneden gesteld.

Daar bovenop komen nog wel mogelijk enkele bonussen, maar zal nooit tot de gevraagde tien miljoen euro komen. Max had een contract tot en met 2022 bij FC Augsburg en leek lang onhaalbare kaart, maar blijkt dus toch wél haalbaar voor PSV. Slechts enkele details hoeven nog maar te worden afgerond.

Max is een aanvallend ingestelde linksachter die al vijf jaar bij FC Augsburg voetbalt. De Duitser maakte het afgelopen seizoen veel indruk door in competitieverband acht keer te scoren en vijf assists te verzorgen. De voorbije jaren is Max aan diverse grote Europese clubs gelinkt, maar zijn toekomst ligt mogelijk in het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen