Lazio-spits Immobile tekent 'contract voor het leven'

31 augustus 2020, 11:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ciro Immobile blijft SS Lazio trouw. De Gouden Schoen-winnaar van afgelopen seizoen heeft namelijk een handtekening gezet onder een nieuwe, vijfjarige verbintenis in de Italiaanse hoofdstad. Daarmee wordt hij beloond voor zijn ultra-productieve seizoen én geeft hij een signaal af te willen blijven. Naar verluidt gaat hij zo'n vier miljoen euro exclusief bonussen verdienen per seizoen. 

Dat heeft SS Lazio gecommuniceerd via het clubkanaal. Lazio-directeur Stefano De Martino spreekt zelfs van 'een contract voor het leven', wat gezien de leeftijd van de spits (30) zeer goed denkbaar is. Het is voor de club van trainer Simone Inzaghi tevens een goed signaal: de oefenmeester wil een ploeg bouwen die gaat meedingen naar de Italiaanse titel en een goed figuur slaan in de Champions League.

Afgelopen seizoen werd Immobile topscorer van de Serie A en veroverde met zijn 36 treffers ook de Gouden Schoen als Europees topscorer van Europa. Ook brak hij diverse doelpuntenrecords in Italië. Met zijn contract toont Immobile – die in het verleden meer dan tien clubs diende – aan op zijn plek te zijn bij SS Lazio.

Lees ookTopscorer Immobile wint Gouden Schoen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen