Officieel: Immers naar NAC na overtuigend verhaal Steijn

31 augustus 2020, 11:08

Lex Immers heeft razendsnel een nieuwe club gevonden. De bij ADO Den Haag transfervrij vertrokken middenvelder heeft maandag voor twee jaar getekend bij NAC Breda. Trainer Maurice Steijn heeft een goede relatie met de routinier, in wie hij een kapstok ziet voor de posities voorin.

Dat heeft NAC Breda laten weten op de clubsite. "Ik heb onwijs veel zin om samen met NAC te knokken en de strijd aan te gaan. Het vertrouwen in deze groep en staf is erg groot. Maurice (Steijn, red.) en Mattijs (Manders, red.), in combinatie met een club als NAC, hebben mij over de streep getrokken. Ik geloof echt in het verhaal en het plan van NAC", aldus Immers, die bij een andere club veel meer geld kon verdienen. Manders is ook een oude bekende:  hem kent Immers ook nog uit zijn tijd bij ADO Den Haag.

Met Steijn heeft hij al langer een goede band. "Ik ken hem nog uit mijn tijd bij ADO, hij was mijn aanvoerder destijds", aldus de oefenmeester. "Lex wil samen met ons vechten voor promotie. Er was heel wat belangstelling van zowel Eredivisieclubs als clubs uit het buitenland. Hij heeft veel betere aanbiedingen gekregen en afgeslagen, omdat hij NAC een schitterende club vindt. Een buitenkans als deze kunnen we natuurlijk niet laten liggen."

Met Immers heeft NAC Breda een bak aan ervaring in huis gehaald, nadat het eerder nog wel naast Johnatan Opoku (De Graafschap) en Zian Flemming (Fortuna Sittard) greep. De middenvelder begon zijn loopbaan bij ADO Den Haag, de club die hij in 2012 verruilde voor Feyenoord. Via Cardiff City en Club Brugge keerde hij in 2017 terug bij de Eredivisieclub, waar hij dus voortijdig gaat vertrekken. De 34-jarige middenvelder speelde 258 officiële duels voor ADO, waarin hij 49 goals maakte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen