'Vader Messi deze week om tafel om exit te onderhandelen'

'Vader Messi deze week om tafel om exit te onderhandelen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 augustus 2020 – Lionel Messi heeft zich niet gemeld bij de start van het nieuwe seizoen van FC Barcelona. De kleine Argentijn wil definitief vertrekken de gesprekken daarover zullen komende week definitief worden opgestart. Vader en zaakwaarnemer Jorge Messi meldt zich in Catalonië om het gesprek met Josep Bartomeu aan te gaan: Messi wil vertrekken. 

SPORT en El Mundo Deportivo schrijven dat Bartomeu en Messi sr. vermoedelijk woensdag om tafel gaan over de toekomst, maar dat een akkoord niet wordt verwacht. De preses wil zijn grote ster niet laten gaan, terwijl Messi sr. komt vertellen dat zijn zoon op een beschaafde manier wil vertrekken naar een andere Europese topclub. Inmiddels is duidelijk dat daarvoor de clausule van 700 miljoen euro wel geldt.

Omdat Koeman toekomst ziet met Messi, wil Bartomeu de ster houden. In de Spaanse media wordt verwacht dat het daarom weleens een lange juridische strijd kan gaan worden, helemaal omdat Messi niet is komen opdagen bij de seizoensstart van Koeman.

Lees ookMessi grote afwezige bij verplichte coronatest van FC Barcelona

Marca komt zelfs met tien redenen waarom Messi daadwerkelijk weg wil. De ruzie met de clubleiding, het ontslag van Ernesto Valverde, de beerput die eerder dit seizoen openging: allemaal speelt het mee in de beslissing. Ook zou hij meer doorstroom van jeugdspelers willen binnen Barcelona. 'Messi gelooft dat het einde van de cyclus bij Barça is gekomen. Het valt samen met die van Gerard Piqué, samen doen ze een stap opzij. Hij wil ruimte maken voor een nieuwe generatie', aldus de Madrileense krant. Dagblad AS heeft een interview met Maxi Biancucchi, de neef van Messi. Ook hij zou weten van de vertrekwens van de aanvoerder van Barcelona.

Reacties

gerelateerd