'NAC Breda akkoord met De Rooij en hoopt op Immers'

31 augustus 2020, 09:47   Bijgewerkt: 31 augustus 2020, 09:54

NAC Breda kende met een 6-1 zege op Jong AZ een vliegende start in de Eerste Divisie, maar dat betekent niet dat de selectie niet meer versterkt hoeft te worden. Komende week worden er transfers verwacht: Jan Paul van Hecke gaat vertrekken, Kaj de Rooij komt er vermoedelijk bij en dat geldt misschien ook voor Lex Immers.

Dat schrijft BN/De Stem althans. Volgens de ochtendkrant heeft de Eerste Divisie-club reeds een akkoord bereikt met De Rooij – [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/371662/vermeend-psv-doelwit-de-rooij-wil-een-stap-omhoog-maken/,_blank,die NAC Breda de voorkeur geeft boven (Jong) PSV.] FC Eindhoven verlangt vier ton, als dat bedrag op tafel komt, dan is er snel groen licht en zal een transfer niet lang meer duren. Daarmee zouden de posities voorin dubbelbezet zijn voor Maurice Steijn.

De oefenmeester gaf eerder al aan graag Immers naar NAC Breda te halen, daaraan is nog niets veranderd. Al blijven de financiën het moeilijkste punt. "Als hij voor NAC kiest, zal hij dat niet op basis van financiën doen, want ik weet dat er veel meer belangstelling van clubs is waar hij veel meer kan verdienen. Dan hoop ik dat hij voor de club en de coach kiest", aldus Steijn.

Lees ook'Van Hecke heeft transfer naar Engeland te pakken'

Al die transfers zijn mogelijk omdat de overgang van Van Hecke naar Brighton & Hove Albion i kannen en kruiken is. Hij vertrekt voor zo'n twee miljoen euro naar de Engelse club, die hem direct weer uitleent aan FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen