Barça, Liverpool en Wijnaldum werken in stilte aan transfer

31 augustus 2020, 08:19   Bijgewerkt: 31 augustus 2020, 10:21

FC Barcelona, Georginio Wijnaldum (29) en Liverpool houden een mediastilte rondom de ontwikkelingen van de transfer van de Oranje-international, toch zou de overgang al in een 'verdergevorderd' stadium zijn. Ronald Koeman zou hem graag toevoegen aan de selectie, terwijl Thiago de overstap naar Engeland zou kunnen maken door de deal.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. Wijnaldum heeft nog een eenjarig contract en mag daarom eventueel vertrekken bij Liverpool. 'Alle partijen werken zeer discreet aan de transfer, om een schande bij een mislukking eventueel te voorkomen', weet de ochtendkrant. Bij FC Barcelona is er daarom niemand die de interesse wil bevestigen, ook zaakwaarnemer Humphrey Nijman wilde er tegenover het Spaanse medium niets over kwijt.

Afgelopen weekend wilden zowel Wijnaldum als zijn coach Jürgen Klopp niet reageren op de geruchten over zijn overgang naar FC Barcelona. "Dat is iets tussen de speler en de club, maar voorlopig gaat alles goed", zei de Duitse coach van Liverpool. Het geld dat Barça betaalt, zal worden gebruikt om Thiago te presenteren bij Liverpool, dat overigens wel in afwachting is wat er met diens eveneens in 2021 aflopende contract gebeurt bij Der Rekordmeister.

Lees ook: 'Koeman drukte Wijnaldum op hart niet te verlengen'

Bij FC Barcelona vindt momenteel een revolutie plaats, helemaal op het middenveld. Arturo Vidal en Ivan Rakitic mogen daarop zeker vertrekken, waardoor Koeman graag de multifunctionele en relatief goedkope Wijnaldum aan de selectie zou willen toevoegen. Voor Wijnaldum geldt dat hij een leeftijd heeft bereikt, waarop hij normaliter nog één toptransfer kan maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen