Hertha BSC wil drie Nederlanders niet afstaan aan Jong Oranje

30 augustus 2020, 22:11

Ook Hertha BSC voelt er weinig voor om spelers af te staan aan Jong Oranje. Het drietal Javairô Dilrosun, Deyovaisio Zeefuik en Daishawn Redan zijn opgenomen in de selectie van Jong Oranje, maar het is zeer de vraag of de Berlijnse club de spelers wel laat gaan. Het Duitse medium Kicker denkt van niet.

Jong Oranje gaat in Wit-Rusland een oefenwedstrijd spelen en dat land staat te boek als risicogebied vanwege het coronavirus. Dat betekent dat de drie spelers bij terugkomst in Duitsland vijf dagen in isolatie zullen moeten. Daar voelt Hertha weinig voor. Door de nieuwe en aangepaste FIFA-regels zijn de clubs niet meer verplicht om hun spelers af te staan aan nationale ploegen en dus kan Hertha een stokje steken voor de tocht van het drietal naar Wit-Rusland.

Zoals het nu staat melden de drie spelers zich maandag wel in Zeist, waar Jong Oranje samenkomt. Hoe het dan verder gaat, zal later blijken. Feyenoord liet onlangs ook al weten niet enthousiast te zijn over het afstaan van Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida aan Jong Oranje. Werder Bremen maakte al duidelijk dat het Tahith Chong ook niet afstaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen