'Messi laat verplichte coronatest bij Barça schieten'

29 augustus 2020, 21:10   Bijgewerkt: 1 september 2020, 15:58

Lionel Messi wordt morgen bij FC Barcelona verwacht, maar is niet van plan te komen opdagen. De Argentijnse aanvaller heeft de clubleiding laten weten dat hij niet aanwezig zal zijn als de selectie wordt getest op het coronavirus. Dat schrijft het goed ingevoerde RAC1.

Omdat Messi de verplichte coronatest aan zich voorbij laat gaan, mist Messi vermoedelijk de start van de voorbereiding. Komende maandag staat de eerste training onder leiding van Ronald Koeman op het programma. Technisch directeur Ramon Plánes meldde een paar dagen geleden nog dat hij verwachtte dat Messi maandag wel gewoon aanwezig zou zijn.

In Spanje wordt vermoed dat Messi ergens de komende dagen publiekelijk gaat aankondigen dat hij FC Barcelona deze zomer wil verlaten. Onder meer Paris Saint-Germain, Juventus en Inter worden genoemd als bestemming van Messi, maar Manchester City lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om de Argentijn in te lijven. Pep Guardiola, trainer van The Citizens, werd zaterdag nog gespot in Barcelona.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen