'RKC Waalwijk slaat dubbelslag en haalt broodnodige aanwinsten'

29 augustus 2020, 16:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

RKC Waalwijk gaat op korte termijn een dubbelslag slaan op de transfermarkt. Proefspeler Vurnon Anita (31) krijgt een contract aangeboden, terwijl van Club Brugge verdediger Ahmed Touba (22, foto) wordt opgepikt. Daarmee krijgt Fred Grim de eerste verdedigende en broodnodige impuls bij zijn A-selectie.

Voetbal International schrijft over de aanstaande deal met Touba, die bij Club Brugge zijn laatste jaar ingaat van zijn contract. Zodoende kan de linksachter annex linkercentrale verdediger vertrekken voor een zacht prijsje bij de kampioen van België, die hem de laatste jaren al verhuurde aan onder andere OH Leuven het Bulgaarse PFC Beroe. Hij zou een verbintenis voor drie seizoenen tekenen.

Volgens het Brabants Dagblad zou ook Anita zijn handtekening zetten onder een contract, ten minste als hij de medische keuring doorstaat. De oud-Ajacied is al langer op proef bij RKC Waalwijk, waar hij een goede indruk heeft gemaakt. Gregory van der Wiel - een andere proefspeler - krijgt langer de tijd om zich te laten zien, terwijl over Chris David (nog) geen beslissing is genomen.

Eerder haalde RKC Waalwijk Nicolas Olsak, James Efmorfidis, Kostas Lamprou en Thierry Lutonda, maar zag het nog veel meer sterkhouders vertrekken. De resultaten in de voorbereiding maakten pijnlijk duidelijk dat er nog veel spelers bij moeten komen om het vege lijf komend seizoen te redden in de Eredivisie. Met Anita en Touba wordt een eerste dubbelslag geslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen