Zege bij debuut Mahi en Elia, Willem II ziet spelers uitvallen

29 augustus 2020, 15:58

FC Utrecht heeft zaterdagmiddag voor het eerst kennisgemaakt met Mimoun Mahi en Eljero Elia. De ervaren buitenspelers maakten hun officieuze debuut bij de Domstedelingen in het duel met PEC Zwolle, maar konden hun stempel nog niet direct drukken. Desondanks had de formatie van John van den Brom hun inbreng niet nodig (0-2).

De ervaren buitenspelers begonnen op de bank bij FC Utrecht, dat op Willem Janssen na met een vrijwel volledig fitte selectie aan het treffen met PEC Zwolle begon. Na ruim een kwartier opende 'linksbuiten' Bart Ramselaar de score namens de bezoekers: hij kon de bal bij de tweede paal aannemen en hoog raakschieten. In het restant van de eerste helft had hij de score nog verder kunnen doen oplopen, maar had het vizier niet op scherp staan.

Willem II – Team VVCS 2-2

De oefenwedstrijd zaterdagmiddag is voor Adrie Koster niet bepaald vlekkeloos verlopen. De coach moest halverwege de eerste helft al in gesprek met John van Loen, omdat hij vond dat het team VVCS veel te hard speelde. Aanwinst Otschi Wriedt was al uitgevallen, waarna later ook Leeroy Owusu het veld moest verlaten vanwege een hamstringblessure. Ondanks alle personele problemen sleepten de Tilburgers en dankzij twee treffers van Vangelis Pavlidis nog een gelijkspel uit het vuur.

FC Twente - Holstein Kiel 3-2

In een besloten oefenduel met Holstein Kiel heeft FC Twente een prima indruk gemaakt. Debutanten Tyronne Ebuehi en Danilo hadden een basisplaats en de van Ajax overgekomen buitenspeler maakte na elf minuten al een doelpunt en verdubbelde zelf zes minuten voor de pauze de score op aangeven van Vaclav Cerny. In het tweede bedrijf kwamen de Duitsers terug, maar bezorgde Alexander Jeremejeff de Tukkers alsnog de zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen