MVV krijgt positieve test dag voor duel met Almere City

29 augustus 2020, 11:46

Slecht nieuws voor MVV: een speler heeft zaterdagochtend een positieve uitslag gekregen op een coronatest. Op de dag voor de wedstrijd tegen Almere City FC moet de club uit Maastricht zodoende een speler in zelfquarantaine plaatsen en dus missen bij de seizoensstart, want de wedstrijd gaat geheel volgens het protocol van de KNVB wel gewoon door.

Dat schrijft MVV op de clubsite. Om wie het gaat, wordt niet gecomunniceerd door de Maastrichtenaren. 'De betreffende speler is direct thuis in quarantaine gegaan. Er vindt verder ook een contactonderzoek plaats. Hij wordt buiten de wedstrijdselectie en trainingen gelaten', schrijft MVV in het statement op de clubsite. 'MVV Maastricht hanteert een strikt coronaprotocol volgens de richtlijnen van de KNVB en zal dit blijven doen.'

Volgens het protocol van de KNVB wordt de wedstrijd zondagavond op bezoek bij Almere City FC wel gewoon gespeeld, maar zonder de besmette speler. Het is de eerste wedstrijd in de Eerste Divisie voor MVV. Vrijdag (gisteren) werden de eerste duels van het nieuwe seizoen afgewerkt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen