Memphis: "Ik heb nog niet met Koeman gesproken"

29 augustus 2020, 10:29

Memphis Depay heeft nog geen contact gehad met bondscoach Ronald Koeman. De aanvaller werd direct na de gang van de voormalig coach van Oranje naar FC Barcelona gelinkt aan de Catalanen, maar zelf hoorde hij daarover nog niets. "Ik heb nog niet met Koeman gesproken. Ik ben gefocust op Lyon", aldus Memphis, die een goede relatie heeft met de nieuwe trainer van Barcelona.

Dat vertelde hij vrijdagavond na zijn hattrick tegen Dijon, bij het begin van de Ligue 1, in de Franse media. "Op dit moment ben ik gelukkig hier, maar ik mag natuurlijk dromen van grote clubs. We zien wel wat er gebeurt", zei Memphis, die in de zomer van 2021 een aflopend contract heeft en tot dusver behoorde bijtekenen nog niet tot de opties. Dat Lyon geen Europees voetbal speelt, draagt daar niet bepaald aan bij.

"Natuurlijk is het moeilijk dat we geen Champions League spelen, maar we moeten er alles aan doen om in die competitie snel terug te keren", vindt de Nederlander, die niet te veel kwijt kan over zijn toekomstplannen. "Ik kan niet in de toekomst kijken, maar ik probeer mijn best te doen, zolang ik voor Lyon speel."

Lees ook'Koeman heeft Memphis op lijstje

Over zijn hattrick vrijdagavond was hij tevreden, maar Memphis heeft naar eigen zeggen weleens betere wedstrijden gespeeld. Ook was de overgang naar het nieuwe jaar enigszins vreemd. "We gaan heel snel van het ene seizoen naar het andere", aldus de aanvaller, die blij is na zijn blessure weer op het veld te staan. Net als in zijn eerste oefenduel en optreden in de Champions League, was hij ook bij zijn rentree in de Ligue 1 direct trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen