Anderlecht sleept punt uit het vuur bij Oostende

Anderlecht sleept punt uit het vuur bij Oostende

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 augustus 2020 – Derrick Luckassen heeft met Anderlecht een puntje overgehouden aan het uitduel met Oostende. Na een half uur stond de ploeg van Vincent Kompany met 2-0 achter, maar door een veerkrachtig optreden pakten ze uiteindelijk toch nog een punt buitenshuis.

Anderlecht had uit de eerste drie duels vier punten gepakt, terwijl Oostende nog maar op een stond. Daar was in de openingsfase niets van te merken, want Robbie D'Haese en Makhthar Gueye schoten Oostende na ruim een half uur op een 2-0 voorsprong.

Derrick Luckassen had bij Anderlecht een basisplaats en zag daar dat Adrien Trebel met een fraaie volley de spanning terugbracht. Na rust schoot Percy Tau de 2-2 binnen, waardoor Anderlecht dankzij hard werken nog een punt pakte en ongeslagen blijft in de Pro League. Bij Anderlecht ontbrak Michel Vlap. De aanvallende middenvelder was ziek.

Reacties

gerelateerd