Poeier Tannane helpt Vitesse aan remise tegen Düsseldorf

28 augustus 2020, 23:25

Vitesse heeft in een oefenduel Fortuna Düsseldorf op 2-2 gehouden. Tijdens het duel vochten de Arnhemmers zich twee keer knap terug van een achterstand. Het absolute hoogtepunt was een snoeiharde, rake vrije trap van Oussama Tannane, die zo de 1-1 op zijn naam kreeg.

In het GelreDome maakten beide ploegen er een vermakelijke oefenpot van. Al was het zeker niet allemaal goed wat Vitesse liet zien. Oussama Darfalou kreeg de eerste grote kans, maar kwam uiteindelijn in negatieve zin op het scorebord terecht. Na ruim een kwart wedstrijd maakt hij op ongelukkige wijze een eigen goal. Zijn voornaamgenoot Oussama Tannane (op archiefbeeld) maakte het foutje kort daarna goed. En de manier waarop, een kiezelharde vrije trap, was fantastisch.

Luttele seconden voor rust moest Remco Pasveer alsnog vissen, toen Hoffmann de Duitsers na een aantal grote kansen toch op voorsprong zette. Na rust toonde Vitesse wat meer bravoure, wat resulteerde in een rake kopbal van Matus Bero. Met dank aan enkele prima reddingen van Pasveer hield Vitesse een punt over aan het duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen