Rel lijkt nabij na Jong Oranje-oproep voor Bijlow

28 augustus 2020, 18:13

Er was veel om te doen, maar Justin Bijlow is gewoon opgeroepen voor Jong Oranje, dat in september speelt tegen de leeftijdsgenoten van Wit-Rusland en Noorwegen in het kader van EK-kwalificatiewedstrijden. Feyenoord had echter verzocht op geen spelers op te roepen voor de nationale ploeg, aangezien Wit-Rusland op 'oranje' staat vanwege het stijgend aantal coronabesmettingen in dat land.

Lutsharel Geertruida en Bijlow hadden volgens Feyenoord niet opgeroepen mogen worden. Alleen de laatste is uiteindelijk geselecteerd, maar de boosheid bij Feyenoord zal er niet minder om zijn. De KNVB dreigt met een schorsing als Bijlow zich uiteindelijk niet gaat melden bij de nationale ploeg.

Vijf debutanten

Liefst vijf debutanten overleefden de schifting en maken kans op hun debuut in het voorportaal van het 'echte' Nederlands elftal. Het zijn Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain), Quinten Timber (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Sven Botman (Lille) en Ché Nunnely (Willem II). Leuk feitje: het vijftal doorliep allemaal de jeugdopleiding van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen