Feyenoord lijdt nipte nederlaag tegen sterk HSV

28 augustus 2020, 18:49

Tijdens de voorlopig laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding heeft Feyenoord haar eerste nederlaag geleden. De ploeg van Dick Advocaat imponeerde eerder tegen onder meer Borussia Dortmund, maar tegen Hamburger SV ging het uiteindelijk verdiend met 0-1 ten onder. Bijkomend feit is dat het daardoor ook de Helden Cup misliep.

Met Steven Berghuis en Ridgeciano Haps weer terug en in de basis hoopte Feyenoord de voorbereiding goed af te sluiten. Met overwinningen tegen onder meer Sparta Rotterdam en Borussia Dortmund kende Advocaat en consorten qua resultaten prima cijfers. Dinsdag speelde Feyenoord doelpuntloos gelijk tegen Arminia Bielefeld, waardoor het van HSV moest winnen op de Helden Cup mee naar huis te nemen.

HSV was echter gevaarlijker in de eerste helft, die voor veel overtredingen vaak lang stillag en niet echt lekker loskwam. Kort na rust maakte HSV de enige goal van de wedstrijd, toen Wouter Burger, wederom spelend als centrale verdediger, zich liet aftroeven door HSV-spits Manuel Wintzheimer.

Van een echt slotoffensief was nooit echt sprake, al zal Feyenoord ondanks de nederlaag tevreden zijn over de aanloop naar het Eredivisie-seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen