Griekse aanklager woest na 'belachelijke' verklaring van Maguire

28 augustus 2020, 16:59

Harry Maguire claimt dat hij onschuldig is na zijn aanhouding in Griekenland, maar de Griekse openbaar aanklager ziet dat op zijn zachts gezegd anders. Volgens hem is interview dat de Manchester United-verdediger gaf bij de BBC 'belachelijk' en 'respectloos'.

Tegenover de BBC stelde Maguire dat hij onschuldig was. De verdediger werd deze week veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf voor vermeend geweld tegen politieagenten en poging tot omkoping. Volgens Maguire werd zijn zusje gedrogeerd en werd hij samen met een vriend mishandeld door politieagenten in burger.

Lees ook: Maguire doet verhaal: "Ik vreesde voor mijn leven"

Ioanis Paradissis, de Griekse aanklager, heeft een andere kijk op het voorval. "Het is belachelijk en het is respectloos naar de politieagenten die hij aangevallen heeft en het Griekse juridische systeem in het geheel", reageert de aanklager woest in de Daily Mail. "Maguire claimt dat hij bang was om ontvoerd te worden, maar zijn reactie was om weg te rennen en zijn zaakwaarnemer te bellen, terwijl hij zijn verloofde, broers, zus en jeugdvrienden achterliet in de bus."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen