'Depay grootste kwestie voor Lyon, Boadu zou goede zet zijn'

28 augustus 2020, 12:07

De toekomst van Memphis Depay is cruciaal voor wat Olympique Lyon gaat doen op de transfermarkt. Dat schetst France Football in een beschouwing. Het voetbalmagazine draagt ook Myron Boadu aan als eventuele versterking en lijken Kenny Tete en Bertrand Traoré de Franse club te verlaten.

'Memphis is de grootste kwestie die Olympique Lyon moet oplossen, voordat het kan nadenken over toekomst', schrijft FF. 'De Nederlander, aanvoerder van de ploeg, loopt volgende zomer uit zijn contract. Het idee is natuurlijk om hem te behouden en een ploeg om hem heen bouwen. Financieel is het ook een enorme uitdaging, want qua bonussen en een eventuele salarisverhoging zal Lyon heel wat inspanningen moeten leveren.'

Voorin kan Lyon een doelpuntenmaker met snelheid goed gebruiken. Diegene moet ook concurreren met Karl Toko Ekambi. In dat kader wordt Boadu naar voren geschoven. 'Myron Boadu zou een zeer goede zet zijn.' Tete en Traore zijn spelers die in aanmerking komen voor een vertrek. Beiden beschikken nog over een eenjarig contract. Verder heeft technisch directeur Juninho zich neergelegd bij een transfer van Houssem Aouar en Moussa Dembele, die beide een stap naar de Europese top kunnen maken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen